Lief, ik heb je (n)iets meer te melden

29,99

Zul jij ook ooit zo zitten? Net zoals die stelletjes die je ziet in restaurants en op bankjes in een park. Koppels die minutenlang in stilte naast elkaar zitten. In stilte en zonder woorden.

Lief, ik heb je (n)iets meer te melden…

Het hoofdpersonage, Coby van Straaten, belandt op het bankje waar ze als twintiger aan zichzelf beloofde er nooit op te gaan zitten. Dit boek leert iedereen in een langdurige relatie dat relatieproblemen onontkoombaar en ook oplosbaar zijn.

Te bestellen bij de uitgeverij en Bol

Het boek “Lief, ik heb je (n)iets meer te melden” is te bestellen bij Acco, de uitgever of via Bol.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Lief, ik heb je (n)iets meer te melden

Hoe we relatieproblemen oplossen

Dit boek vertelt over Coby en Casper. Zij zijn al tien jaar samen. Hoewel Coby haar Casper voor geen goud wil missen, is hun relatie na tien jaar … nou ja … een beetje … stil komen te staan. Vooral Coby heeft hier last van.

Gelúkkig is Coby zelf al meer dan twintig jaar relatietherapeut. Ze besluit daarom haar eigen relatie therapie te geven. Hiervoor analyseert zij zichzelf en geeft ze zichzelf huiswerkopdrachten. Soms gaat dat heel aardig. En soms …

Het verhaal van Coby en Casper is net als in het echte leven. Soms val je nu eenmaal.
Met een beetje geluk val je voor een tweede keer voor je partner.

Als je niet van lezen houdt

Wanneer je geen lezer bent, dan vind je in dit boek kleine alledaagse tafereeltjes van een relatie. Zij zijn herkenbaar en daardoor gemakkelijk te lezen. Je bladert zo door Coby’s leven heen. Dat soms vermakelijk is en soms een beetje pijn doet.

Misschien herken je jezelf hier en daar in Coby en Casper. Op die momenten sta je wellicht open voor wat tips. Je kunt de tips gemakkelijk aan het einde van het hoofdstuk vinden. Ze zijn herkenbaar aan de verandering van de opmaak van één naar twee kolommen.

Als je veel van (relatie)psychologie houdt

Ook als je wél van lezen houdt, wanneer je (relatie)psychologie je passie is, of als je wel eens wilt weten wat al die professionals denken over zo’n casus als die van Coby en Casper, dan kun je jouw hart ophalen aan dit boek. De groen gekleurde pagina’s geven namelijk extra verdieping over de casus Coby en Casper. Hier vliegen schrijver en lezer samen naar de helicopterview en bekijken ze de casus op een hoger niveau. Ídeaal voor studenten en professionals om theoretische kennis gekoppeld te zien aan casuïstiek waar veel vlees aan zit.

Lief, ik heb je (n)iets meer te melden

Het boek “Lief, ik heb je (n)iets meer te melden” is mijn tweede boek dat ik als relatietherapeut schreef. Eerder publiceerde ik al “10 jaar Gewoonweg Gelukkiger” met het team van OverPsychologie. Dat boek bevat verschillende artikelen over psychologie.

Je bestelt jouw boek “Lief, ik heb je (n)iets meer te melden” via de uitgever of via Bol.

Lief, ik heb je (n)iets meer te melden

Sluit Coby in je armen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.